Portfolio

Hillywood Tours

Als presentator en gids bij Hillywood Tours heb ik het voorrecht om mensen mee te nemen op een onvergetelijke reis door de betoverende wereld van televisie. Elke dag stap ik met opwinding in de schoenen van een verhalenverteller en breng ik de magie van Hollywood naar de heuvels, straten en studio's van onze eigen Hillywood.

Mijn werk begint met het verwelkomen van nieuwsgierige reizigers, die allemaal de droom delen om de plekken te ontdekken waar hun favoriete tv-shows tot leven zijn gekomen. Als gids is het mijn taak om hen onder te dompelen in de geschiedenis, de geheimen en de glamour van de entertainmentindustrie.

National Geographic

Op een bijzondere dag kreeg ik een unieke uitnodiging van National Geographic voor hun spannende nieuwe programma "Europe from Above." Samen met hun getalenteerde team stapte ik in de wereld van de zweefvliegtuigen, een avontuur dat me letterlijk en figuurlijk naar ongekende hoogtes bracht.

Gewapend met mijn camera en mijn passie voor storytelling, besloot ik van deze onvergetelijke dag een vlog te maken. Ik wilde de wereld laten zien wat het betekent om boven de wolken te zweven en het continent vanuit een totaal nieuw gezichtspunt te ervaren. Elke opname, elke glimlach en elke wervelende thermiek voegde een nieuw hoofdstuk toe aan het verhaal dat we samen met National Geographic aan het schrijven waren.

Puur Events

Als Presentator/Entertainer bij Puur Events is geen dag hetzelfde, en dat is precies wat dit werk zo opwindend maakt. Mijn rol is om mensen te vermaken, te betoveren en te verwonderen, en dit doe ik op de meest diverse en unieke locaties die je je maar kunt voorstellen.

Wat dit werk extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om op te treden voor een divers publiek, variërend van zakelijke professionals tot feestgangers en van gezinnen tot internationale gasten. Ik pas mijn presentatie en entertainment aan om aan de verwachtingen van elk evenement te voldoen, en ik geniet ervan om een glimlach op de gezichten van mijn publiek te toveren, ongeacht hun achtergrond of interesses.

Reuring 2023

Elk jaar, als de zomer zijn warme gloed over Purmerend werpt, keert het langverwachte Reuring Festival terug naar onze stad. Dit weekend van kunst, cultuur en creativiteit brengt niet alleen Purmerenders samen, maar trekt ook enthousiaste bezoekers van heinde en verre aan. Dit jaar kreeg ik een bijzondere kans om de magie van Reuring van dichtbij te ervaren en met RTV Purmerend dit hele weekend reportages te maken.

Maar wat Reuring echt speciaal maakt, is de lokale gemeenschap die zich inzet om dit evenement te ondersteunen en te vieren. Ik had ook de eer om met de Purmerenders zelf te spreken, de mensen die jaar na jaar samenkomen om van het festival te genieten. Hun verhalen, herinneringen en enthousiasme voor Reuring waren hartverwarmend en illustreren hoe dit evenement de banden in onze stad versterkt.

RTV Purmerend

Het is met ongelooflijk veel enthousiasme en opwinding dat ik jullie kan vertellen dat ik de nieuwe presentator/radiomaker ben van de zaterdagochtendshow bij RTV Purmerend. Toen deze kans zich voordeed, hoefde ik er geen seconde over na te denken.

Wat ik het allerleukste vind aan deze nieuwe rol is dat ik te gekke interviews mag afnemen. Het is een voorrecht om boeiende mensen te ontmoeten, hun verhalen te horen en deze verhalen te delen met onze luisteraars. Van lokale helden tot inspirerende artiesten, van innovatieve ondernemers tot creatieve geesten - ik kan niet wachten om hun stemmen te laten klinken via de radio.